Ayasofya Müzesi Personel Eğitimi

Müzelerde çalışan personelin verimliliğinin arttırılması ve ziyaretçi-çalışan ilişkilerinin daha sağlıklı olmasına yönelik olarak, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'müzce planlanmış olan hizmet içi eğitim kapsamında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhammet Öztabak tarafından 29.09.2016 tarihinde müzemiz çalışanlarına Ayasofya Araştırma, Dokümantasyon Birimi ve Sıbyan Mektepleri Fotoğraf Sergi Salonu'nda eğitim semineri verilmiştir. Çalışanlarımıza "Ekip Ruhu ve Takım Çalışması, İletişim, inovatif Düşünme Teknikleri ve Verimlilik, konularında çeşitli oyunlar eşliğinde eğitim veren İstanbul doğumlu Yrd. Doç Dr. Muhammet Öztabak, lise eğitimini Saint-Michel Fransız Lisesi’nde tamamlamış, ardından İstanbul Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden 1998 yılında mezun olmuştur. Aynı bölümde yüksek lisans ve doktorasını tamamlayan eğitmen özel ve devlet okullarında psikolojik danışman olarak görev almıştır. Eğitim projelerinde danışmanlık yapmış ve çeşitli dergilerde makaleler kaleme almış olan Muhammet Öztabak'ın kaleme aldığı "Başarmak İstiyorum" ve "Başarıyorum" adında iki kitabı bulunmaktadır. Kendisine keyifli semineri için teşekkür ediyoruz..

Pazartesi, Ekim 3, 2016